Nudimo Vam konforan prevoz luksuznim minibusevima različitih kapaciteta od 7-38 sedišta. Sami birate destinaciju i relaciju prevoza, kao i saputnike. Ovaj vid prevoza daje privatnost i udobnost visoke klase. Ukoliko želite da telefonirate, pogledate film, slušate muziku, da se osvežite, sve je moguće jer su vozila opremljena svim sistemima, a putovanje čini kraće i prijatnijim eko klima sistem.

Izračunajte cenu prevoza

Napomena: Podrazumevano mesto polaska je Beograd. Sve cene su informativnog karaktera.

Pored više vozila kapaciteta 7 i 18 sedišta, raspolažemo i visoko turističkim autobusima sa po 49 i 85 sedišta koji poseduju mini bar, toalet, dvd stereo sistem, vip salon ... Za potrebe individualnog prevoza, nudimo Vam luksuzne automobile visoke klase, za brze transfere, ugledne goste i Vaše poslovne partnere, a ukoliko se osećate nesigurno, na raspolaganju Vam je i blindirano vozilo, koje ima mesta za tri putnika, može da se krece i po svim neasfaltnim putevima i ima zaštitu na nivou B-4(otporno na svo pešadijsko naoružanje, osim ručnog raketnog bacača).
Mini express: aerodrom - centar grada, svakog dana, već od 10€, NON-STOP!!!!
Restoran za svadbe
Pripremite se za vencanje, stavite slike sa svog vencanja na internet, besplatno reklamirajte robu ili usluge koje su u vezi sa vencanjima ili svadbama, pogledajte galeriju slika sa vencanja.